Σπίτι βίντεο Λίστα αναπαραγωγής Περίπου εμείς Επίσημος Ιστός
Greek

Global Chemicals International Ltd

Ποιότητα Νιφάδες αποσκληρυντικών, Κατιονικές νιφάδες αποσκληρυντικών κατασκευαστής από την Κίνα

quality supplier Κύρια προϊόντα
Εισαγωγή

Global Chemicals International Ltd., που ιδρύεται το 1992, είναι μια διεθνής επιχείρηση που ενσωματώνει την εμπορικές επένδυση, την Ε&Α, την κατασκευή και τις εμπορικές συναλλαγές. Κατέχει δύο εν πλήρη κυριότητα υποκαταστήματα: Σφαιρική Co. ΕΠΕ χημικών ουσιών (Κίνα) και Co. ΕΠΕ το http://www.globalchemicalsintl.com χημικών ουσιών Guan Proamine ήχων καμπάνας

 

Co. ΕΠΕ χημικών ουσιών Guan Proamine ήχων καμπάνας, που ιδρύεται το 1994, που βρίσκεται σε Changping, πόλη Donguan - η κεντρική οικονομική περιοχή του δέλτα ποταμών μαργαριταριών, είναι η βάση παραγωγής Global Chemicals International Ltd. Καταλαμβάνει περισσότερα από 100 στρέμματα και απολαμβάνει το sqm πάνω από 70.000 του κέντρου Ε&Α, των σύγχρονων κτηρίων παραγωγής και των περιεκτικών κτιρίων γραφείων. Έχουμε προωθήσει τους εξοπλισμούς Ε&Α και τις αυτόματες μονάδες παραγωγής με την ετήσια παραγωγή 60.000 τόνων. Η επιχείρηση έχει περάσει ISO9001 και απονεμήθηκε τη» προηγμένη μονάδα για να δημιουργήσει το τοπ εμπορικό σήμα της Κίνας» το 2001. Είμαστε δεσμευμένοι στην έρευνα, να αναπτυχθούμε και την κατασκευή των φιλικών προς το περιβάλλον υφαντικών βοηθών με τις γραμμές παραγωγής που καλύπτουν τα αποσκληρυντικά υφάσματος, organosilicon τα αποσκληρυντικά και τα υφαντικά ένζυμα. Τα προϊόντα μας έχουν SGS και τις πιστοποιήσεις ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ και συμφωνούν με τα ποιοτικά oko-TEX100 πρότυπα. Ευλογημένο με την άριστη εμπορική ομάδα, το εκτενές δίκτυο διανομής, τα προϊόντα μας πωλεί καλά παντού την Κίνα και στο εξωτερικό.

 

Με την περίπλοκη ομάδα και τις εγκαταστάσεις Ε&Α μας, απονεμηθήκαμε το σταθμό Ε&Α γιατρών της National Post τον Οκτώβριο του 2003. Σε συνεργασία με τα διάσημα εσωτερικά ερευνητικά κέντρα και τα πανεπιστήμια όπως η πανεπιστημιακή, κινεζική ακαδημία Tsinghua των επιστημών, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Νότιων Κινών και το γεωργικό πανεπιστήμιο Νότιων Κινών, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη σειρά φιλικών προς το περιβάλλον υφαντικών χημικών προϊόντων μας.

 

Το όραμά μας «για να είναι ηγέτης στον ειδικό τομέα μας και τη δημιουργία μιας νέας μαλακώνοντας σφαίρας»

 

Global Chemicals International Ltd. επιμένει στη θεραπεία των ανθρώπων με την ειλικρίνεια και θεωρεί ότι η καινοτομία πηγαίνει μακριά. Πιστεύουμε την τιμιότητα και η ειλικρίνεια είναι η βάση της επιχειρηματικής αύξησης και ανάπτυξη επιχείρησης με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, και εμμένοντας στη συνεχιμένος καινοτομία στη νοοτροπία, η διαχείριση και η τεχνολογία θα εγγυηθούν το ηγετικό ρόλο μας στον τομέα και θα μας καθοδηγήσουν στο στάδιο της επίτευξης του πρώτης τάξεως κατασκευαστή των φιλικών προς το περιβάλλον υφαντικών βοηθών.

 

Η συνεχής αύξηση Global Chemicals International Ltd. περιλαμβάνει το καθένα τις προσπάθειες. Παραδίδουμε εδώ βαθύ μας χάρι στους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας για την τρέχουσα υποστήριξή σας. Θα πάμε χέρι-χέρι με όλους σας να πραγματοποιήσουμε την αμοιβαίες επιτυχία και την ευημερία μας.

Δείτε περισσότερων
Λεπτομέρειες επιχείρησης
Office Address: Σφαιρική βιομηχανική ζώνη της Κίνας, περιοχή TU Tang, Changping, Dongguan, Guangdong, PRC
Worktime: 8:30-17:30(ώρα Πεκίνου)
Business Phone: 86-769-86290888(Ο χρόνος εργασίας)   
Customer Manager
Miss. Vivian, Kelly
Τηλέφωνο εργασίας: 0769-86290888