Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι θαυμάσιες επιδείξεις σφαιρικό φεγγάρι του μέσος-φθινοπώρου φεστιβάλ κόμματος « • Σχέση είκοσι ετών»
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Οι θαυμάσιες επιδείξεις σφαιρικό φεγγάρι του μέσος-φθινοπώρου φεστιβάλ κόμματος « • Σχέση είκοσι ετών»

2016-10-25

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι θαυμάσιες επιδείξεις σφαιρικό φεγγάρι του μέσος-φθινοπώρου φεστιβάλ κόμματος « • Σχέση είκοσι ετών»

Για να γιορτάσουμε το φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου και να τιμήσουμε την μνήμη της 20ης επετείου σφαιρικού, κρατήσαμε grandly το κόμμα φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου σφαιρικό φεγγάρι με του θέματος « • Σχέση είκοσι ετών» στο εργοστάσιο το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου 2016. Όλοι οι ηγέτες και το προσωπικό στην επιχείρησή μας ήταν παρόντες. Στη νύχτα συγκέντρωσης, οι άνθρωποι κράτησαν ενθαρρυντικός με το λαμπρό στάδιο, το ώριμο κρασί, τα εύγευστα κέικ φεγγαριών και τα φρούτα.

 

Στο κόμμα, ο κ. Lau μας έφερε μια ενθαρρυντική αλλά χαλαρώνοντας ομιλία. Μετά από αυτόν, η ομάδα γυναικών σφαιρικού εκτέλεσε έναν ανοίγοντας χορό. Κατόπιν, σε ένα τραγούδι «Chun Jiang Hua Yue YE» που έπαιξε από Guzheng. Έπειτα, μια ομάδα νέων αγοριών μας παρουσίασε ένα σύνολο του χορού οδών του πάθους και ένας χιουμοριστικός μάγος έπαιξε μια κατάπληξη μαγική. Αυτό που είναι περισσότερος, το τμήμα παραγωγής τραγούδησε ένα τραγούδι αποκαλούμενο «καλό αδελφό μου» και το υλικό τμήμα μας έφερε μια άριστη απόδοση με τα gongs και τα τύμπανα που μας έκαναν συναρπαστικούς.
Προβλήματα και δυσκολίες σφαιρικών πεπειραμένων είκοσι ετών, έπειτα γιορτάσαμε και επανασυνδέσαμε στο φεστιβάλ απόψε. Ξανακοιτάξαμε τις ημέρες που παλεψαμε μαζί και χαιρετήσαμε ο ένας με τον άλλον. Ενώστε και παλεψτε μαζί για το όμορφο μέλλον μας.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι θαυμάσιες επιδείξεις σφαιρικό φεγγάρι του μέσος-φθινοπώρου φεστιβάλ κόμματος « • Σχέση είκοσι ετών»  0
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι θαυμάσιες επιδείξεις σφαιρικό φεγγάρι του μέσος-φθινοπώρου φεστιβάλ κόμματος « • Σχέση είκοσι ετών»  1
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι θαυμάσιες επιδείξεις σφαιρικό φεγγάρι του μέσος-φθινοπώρου φεστιβάλ κόμματος « • Σχέση είκοσι ετών»  2

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.