Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η κερδίζοντας ομάδα-- Υπαίθριο να αναπτυχθεί διάθεσης
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Η κερδίζοντας ομάδα-- Υπαίθριο να αναπτυχθεί διάθεσης

2016-09-19

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η κερδίζοντας ομάδα-- Υπαίθριο να αναπτυχθεί διάθεσης

Η κερδίζοντας ομάδα-- Υπαίθριο να αναπτυχθεί διάθεσης

 

 

Από τις 15 Ιουλίου 2016 ως τις 16 Ιουλίου 2016, 136 προσωπικό της επιχείρησής μας πήγε στον οικολογικό κήπο λιμνών Shanwei RiYue και συμμετείχε διμερές υπαίθριο να αναπτυχθεί διάθεσης.

 

Στη δραστηριότητα, διαίρεσε όλο το προσωπικό σε οκτώ ομάδες. Έτσι, όχι μόνο θα μπορούσαν να συνεργαστούν με τα μέλη ομάδας, αλλά και θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν με άλλες ομάδες. Το εκπαιδευτικό μάθημα περιέλαβε το πάθος 99 δευτερόλεπτα, παρεκτροπή νότος--βόρειου νερού, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, περνώντας το παιχνίδι, το έξοχο ρόλερ κόστερ, κ.λπ. Ήταν πλήρες της πρόκλησης και της έντασης.
 
Ο τελικός «αναρριχείται στον τοίχο βαθμολόγησης» έκανε τη δραστηριότητα στο αποκορύφωμα. 136 εκπαιδευόμενοι έπρεπε να αναρριχηθούν ότι 4,2 μέτρα τοίχων μόνο από μόνοι τους χωρίς οποιαδήποτε στηρίγματα. Ο άγριος ήλιος κρεμούσε στον ουρανό, ο καθένας ιδρώνει. Μερικοί άνθρωποι που ποδοπατήθηκαν στον ώμο των συντρόφων, άλλοι χέρι-χέρι με τους αδελφούς τους, όλοι προσπάθησαν σκληρά να αναρριχηθούν πέρα από τον τοίχο που φαινομενικά αδύνατος να υπερνικήσει. Ο ιδρώτας θόλωσε τη γραμμή θέας μας, οι ευθυμίες γέμισαν τον αέρα γύρω από τα αυτιά μας. Προκειμένου να καταληφθεί μια περισσότερη τελευταία ευκαιρία, ο κ. Ko δοκίμασε το καλύτερό του για να κάνει 50 ώθηση-UPS…
 
Ενότητα! Αμοιβαία βοήθεια! Τέλος, 136 εκπαιδευόμενοι, κατακτήσαμε εκείνο τον τοίχο 4,2 μέτρων σε 16 λεπτά, ο οποίος ήταν γρηγορότερος από θέσαμε το στόχο των 44 λεπτών. Αυτή είναι η δύναμη της ομάδας!
 
Το ταξίδι είναι ατελείωτο, ο δρόμος είναι απεριόριστος. Στο νέο ταξίδι στο δρόμο, δεν είμαστε φοβισμένοι να πάμε προς τα εμπρός με αυτήν την ισχυρή ομάδα!
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κερδίζοντας ομάδα-- Υπαίθριο να αναπτυχθεί διάθεσης  0
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κερδίζοντας ομάδα-- Υπαίθριο να αναπτυχθεί διάθεσης  1
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κερδίζοντας ομάδα-- Υπαίθριο να αναπτυχθεί διάθεσης  2
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κερδίζοντας ομάδα-- Υπαίθριο να αναπτυχθεί διάθεσης  3
 
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.