Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Το ταξίδι είναι ατελείωτο, ο δρόμος είναι απεριόριστος
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Το ταξίδι είναι ατελείωτο, ο δρόμος είναι απεριόριστος

2016-07-20

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Το ταξίδι είναι ατελείωτο, ο δρόμος είναι απεριόριστος

Η διοίκηση του σταυρού της επιχείρησής μας - το τμήμα έχει κρατήσει ένα μόνος-οδηγώντας ταξίδι 14 ημερών από τις 17 Ιουνίου 2016 ως τις 30 Ιουνίου 2016, το οποίο είναι ένα συνοπτικό ταξίδι ονείρου ύφους εργασίας με ένα θέμα «που το ταξίδι είναι ατελείωτο, ο δρόμος είναι απεριόριστος». Τα μέλη του σταυρού - η ομάδα τμημάτων οδήγησε περισσότερα από 5000 χιλιόμετρα, πήγε μέσω των θέσεων όπως: Xiaoqikong Guizhou, καταρράκτης Huangguoshu Guizhou, Δάλι Yunnan, υγρότοπος Tengchong Yunnan, Puzhehei Yunnan, καταρράκτης Detian Guangxi, που χαιρετά το νησί Yangjiang.
Επισκέφτηκαν τα θαυμάσια τοπία της φύσης, μοιράστηκαν την ευτυχία μαζί, που αναθεωρήθηκε την πρόοδο είκοσι ετών της επιχείρησης και συζήτησαν την ανάπτυξη της επιχείρησης στο μέλλον. Με την άπειρη φύση, έκαναν αυτά τα πράγματα όλα μαζί και ηναφώνησαν «σφαιρικό όνειρο, ατελείωτο ταξίδι, απεριόριστος δρόμος!»

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.