Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Το τρίτο τρίμηνο του 2023 Εργαζόμενοι Πάρτι γενεθλίων
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Το τρίτο τρίμηνο του 2023 Εργαζόμενοι Πάρτι γενεθλίων

2024-05-09

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Το τρίτο τρίμηνο του 2023 Εργαζόμενοι Πάρτι γενεθλίων

Στις 28 Δεκεμβρίου του 2023, το πάρτι γενεθλίων των υπαλλήλων του τρίτου τριμήνου της Global Chemicals έφτασε όπως είχε προγραμματιστεί.Και η Global Chemicals δεν θα χάσει να γιορτάζει κάθε γενέθλια μαζί σας..

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το τρίτο τρίμηνο του 2023 Εργαζόμενοι Πάρτι γενεθλίων  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το τρίτο τρίμηνο του 2023 Εργαζόμενοι Πάρτι γενεθλίων  1

Καθώς είναι το τέλος του έτους, το θέμα "Γελάμε παντού, μείνετε με τη ζωή μας" επιλέχθηκε για αυτό το πάρτι, ελπίζοντας ότι κάθε μέλος θα βιώσει τη ζεστασιά του "γέλους" το χειμώνα,Γεμίστε κάθε γενέθλια με χαμόγελα και ευτυχία.Κατά τη διάρκεια του πάρτι, ευχηθήκαμε τα καλύτερα γενέθλια σε κάθε μέλος, και συμμετείχαμε σε συναρπαστικά παιχνίδια και κλήρωση.Όλα αυτά δημιούργησαν μια χαρούμενη και ζεστή ατμόσφαιρα, όλοι γιορτάζουν μαζί για το αγόρι ή το κορίτσι γενέθλια με εκπλήξεις και χαρούμενες φωνές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το τρίτο τρίμηνο του 2023 Εργαζόμενοι Πάρτι γενεθλίων  2

Είμαστε τυχεροί που συναντιόμαστε και συνεργαζόμαστε πλάι-πλάι.Καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σαςΕίθε τα χαμόγελα να αφθονούν και καλή τύχη να είναι μαζί σου.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.