Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου η συγκέντρωση των απολυτικών συναδέλφων
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

η συγκέντρωση των απολυτικών συναδέλφων

2016-10-28

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου η συγκέντρωση των απολυτικών συναδέλφων

Στον προγραμματισμό και την οργάνωση της επιχείρησης, οι πεπειραμένοι συνάδελφοί μας που προέρχονται από παντού την Κίνα σύλλεξαν μαζί στις 28 Οκτωβρίου 2016. Ήταν ευτυχείς να είναι μαζί και απομνημόνευσαν την αγωνιμένος περίοδο.

Κάτω από την καθοδήγηση του προσωπικού μας, επισκέφτηκαν την επιχείρηση με το γνωστό συναίσθημα εδώ. Το βράδυ, είχαμε το γεύμα στη βίλα και επίναμε κουβεντιάζοντας.

Όπως ο Πρόεδρος ο κ. Lau είπε, εμείς ευχαριστώ πολύ σε κάθε πεπειραμένο συνάδελφο για τις προσπάθειες και τις συνεισφορές τους σε σφαιρικό. Εν τω μεταξύ, τους ευχαριστεί για ακόμα να ανησυχήσει για την επιχείρησή μας και να διατηρήσει τη φήμη μας. Είμαστε πάντα ευπρόσδεκτοι εσείς σε σφαιρικό και συνεχίζουμε τη σύνδεση, επίσης ευπρόσδεκτη εσείς για να συμμετέχουμε δημόσια προγράμματα ευημερίας στο μέλλον. Κάνετε κάτι σημαντικό στην κοινωνία.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.