Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η ένατη ετήσια συνάντηση βιομηχανίας βοηθών της Κίνας (Guangdong) υφαντική
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Η ένατη ετήσια συνάντηση βιομηχανίας βοηθών της Κίνας (Guangdong) υφαντική

2017-08-26

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η ένατη ετήσια συνάντηση βιομηχανίας βοηθών της Κίνας (Guangdong) υφαντική

26 Αυγούστου 2017, «Xing Huo Bei» η ένατη ετήσια συνάντηση βιομηχανίας βοηθών της Κίνας (Guangdong) υφαντική κρατήθηκε grandly στο ξενοδοχείο Xian Quan, Shunde, Foshan. Η συνεδρίαση προσέλκυσε τις δωδεκάδες των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών επιχειρήσεων, όπως η νέα χημική Co. ΕΠΕ υλικών Bluestar, οι χημικές ουσίες Dymatic, οι σφαιρικές χημικές ουσίες Α.Ε., κ.λπ. καθώς ο αντιπρόεδρος της μονάδας, οδήγησε τη σφαιρική ομάδα για να συμμετέχει στην έκθεση και να εστιάσει στην προώθηση.

Το θέμα της συνεδρίασης των εκθέσεων είναι «Eco – περιβαλλοντικό, η προστασία προτιμάται». Ο διευθυντής HU Huanniao Ε&Α αντιπροσώπευσε τις σφαιρικές χημικές ουσίες για να εκθέσει «την εφαρμογή μιας ειδικής δομής αντι – πίσω λεκιάζοντας πράκτορας στην πλύση ενδυμάτων». Συστήσαμε κυρίως δύο προϊόντα σε αυτήν την έκθεση. Κάποιος είναι χνουδωτός και ο λειαίνοντας πράκτορας HS-606, άλλος είναι copolymer φραγμών σιλικόνη για το νάυλον. Και δύο προϊόντων ήταν πολύ ελκυστικός και πολλοί πελάτες ερεύνησαν τις πληροφορίες τους.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.