Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αθλητικά παιχνίδια των σφαιρικών χημικών ουσιών
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Αθλητικά παιχνίδια των σφαιρικών χημικών ουσιών

2017-07-14

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αθλητικά παιχνίδια των σφαιρικών χημικών ουσιών

14 Ιουλίου 2017, 2017 σφαιρικά αθλητικά παιχνίδια κρατήθηκαν όπως έχει προγραμματιστεί με το θέμα «νέα έναρξη, κίνηση προς τα εμπρός» στη σφαιρική βιομηχανική ζώνη. Η ημέρα των γεγονότων: το άνοιγμα παρουσιάζει ότι γεμίστηκε επάνω με τη νεολαία το παιχνίδι ήταν έντονο και άγριο το γεύμα ήταν πλήρες του γέλιου. Τα παιχνίδια έδωσαν στους ανταγωνιστές μια πιθανότητα να παρουσιαστούν. Μέσω της συνεργασίας, μπορούν να ενισχύσουν την κατανόηση η μια την άλλη και να αυξήσουν τη συνοχή όλου του προσωπικού.

Στον ανταγωνισμό, όλο το προσωπικό συμπεριλαμβανομένου του υποκαταστήματος μας διαιρέθηκε σε τέσσερις ομάδες. Υπήρξαν δώδεκα στοιχεία στο παιχνίδι, τα οποία ήταν ανταγωνιστικά και ενδιαφέροντα. Ο ανταγωνισμός είχε δύο μέρη. Κάποιος άρχιζε το πρωί, άλλο ήταν το απόγευμα. Κάθε ομάδα είχε τα μέλη τους ένωσε κάθε παιχνίδι για να ανταγωνιστεί. Σε τελικό του ανταγωνισμού, ο πρωτοπόρος είναι ο «μακρύς Juan Feng» που ήταν συνδυασμένο εργαστήριο πρακτόρων τμημάτων και νερού μάρκετινγκ. Ο δρομέας-επάνω ήταν «Yuan κρεμά την ομάδα». Αποτελέσθηκε από τη διοίκηση προσωπικού και άλλα κοινά τμήματα. Η «ομάδα Tuo Bao» και «Tai κρεμούν την ομάδα» δέθηκαν για την τρίτη θέση. Εν γένει, 2017 αθλητικά παιχνίδια των σφαιρικών χημικών ουσιών κρατήθηκαν επιτυχώς.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αθλητικά παιχνίδια των σφαιρικών χημικών ουσιών  0
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αθλητικά παιχνίδια των σφαιρικών χημικών ουσιών  1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.