Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Φυσική εξέταση
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Φυσική εξέταση

2017-03-06

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Φυσική εξέταση

Για να εξασφαλίσετε ότι οι υπάλληλοι καταλαβαίνουν τις συνθήκες υγιεινής τους, βελτιώστε τα οφέλη υπαλλήλων, σφαιρικός οργάνωσε μια ετησίως φυσική εξέταση για το προσωπικό στις 6 Μαρτίου 2017. Στην εξέταση, υπάρχει στερεότυπη εξέταση αίματος, πίεση του αίματος, γλυκόζη αίματος, λιπίδιο αίματος 2 στοιχείων, των θωρακικών ακτίνων X, της νεφρικής λειτουργίας και της λειτουργίας συκωτιού 2 στοιχείων. Ο αριθμός του προσωπικού ήταν 130 στο σύνολο.

 

Σφαιρικός που συνεχίζεται με το νοσοκομείο Dongguan Youhua για την ομαλή εξέταση. Σύμφωνα με την πρακτική παραγωγή κάθε μονάδας και τμήματος, αποτελέσαμε τη φυσική εξέταση, που έγινε τη ρύθμιση για την παραγωγή, αναλάβαμε εκ περιτροπής για να οργανώσουμε το προσωπικό κάνουμε την ορντινάντσα εξέτασης. Αυτός έκανε το διαγωνισμό πηγαίνει ομαλά. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, το νοσοκομείο Dongguan Youhua ήταν καλά - λαμβανόμενος από το προσωπικό. Επειδή μερικοί εμπειρογνώμονες που είναι αρμόδιοι για τα συγκεκριμένα στοιχεία. Και το νοσοκομείο ήξερε τις απόψεις των εργαζομένων εγκαίρως, μεταβίβασε τις απαιτήσεις και προσπάθησε να μην χάσει ένα προσωπικό.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.