Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αποχαιρετιστήριη συνεδρίαση για το συνταξιούχο προσωπικό
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Αποχαιρετιστήριη συνεδρίαση για το συνταξιούχο προσωπικό

2016-05-19

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αποχαιρετιστήριη συνεδρίαση για το συνταξιούχο προσωπικό

 

 

18 Απριλίου 2016 είναι μια ειδική ημέρα. Είναι σήμερα ότι το πρώτο προσωπικό αποσύρθηκε από τις σφαιρικές χημικές ουσίες κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών. Μετά από την έγκριση του προγραμματισμού του γραφείου, ο επόπτης Ande Xie του εργαστηρίου νιφάδων αποσκληρυντικών της παραγωγής αποσύρθηκε από τις σφαιρικές χημικές ουσίες, και μια αποχαιρετιστήριη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε για τον.

 

Στη συνεδρίαση, το CEO, ο κ. Lau εξέφρασε τη βαθιά εκτίμηση στον κ. Xie για τη σκληρή εργασία του κατά τη διάρκεια των προηγούμενων έξι ετών και του έδωσε το παρόν σε εξ ονόματος της επιχείρησης. Επιπλέον, ο προγραμματίζοντας διευθυντής γραφείων (ο κ. Rao), ο διευθυντής τεχνολογίας (κα Wan) και ο διευθυντής παραγωγής (ο κ. Luo) είχαν παρουσιάσει επίσης αναγνώρισή τους στον κ. Xie και είχαν μοιραστεί τις ιστορίες για τον. Φυσικά, οι συνάδελφοι που έχουν συνεργαστεί με τον κ. Xie επέκτειναν επίσης τους σεβασμούς και το βαθύ φόβο τους σε τον. Τέλος, πήραν τις εικόνες μαζί ως αναμνηστικό.

 

Έξι έτη, σαν μια στιγμή, έχετε εργαστεί για σφαιρικό υπεύθυνα όπως πάντα. Ευχαριστώ πολύ για κάθε προσπάθεια για σφαιρικό, και σας ευχηθείτε τις καλές υγείες και τα μακρά ζωή!

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.