Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Γιορτάστε τη 20η επέτειο σφαιρικού με τους πελάτες του Μπανγκλαντές και το σεμινάριο προϊόντων
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Γιορτάστε τη 20η επέτειο σφαιρικού με τους πελάτες του Μπανγκλαντές και το σεμινάριο προϊόντων

2016-11-25

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Γιορτάστε τη 20η επέτειο σφαιρικού με τους πελάτες του Μπανγκλαντές και το σεμινάριο προϊόντων
Οι σφαιρικές χημικές ουσίες γιόρτασαν τη 20η επέτειο και πραγματοποίησαν ένα σεμινάριο προϊόντων με τους τοπικούς πελάτες σε LE Meridien Hotel στο Μπανγκλαντές στις 25 Νοεμβρίου 2016.
 
Έχει ειπωθεί ότι «δεν είναι το εμπορικό σήμα σας τι λέτε για σας. Το εμπορικό σήμα σας είναι μάλλον ότι τι άλλοι λένε για σας». Ο πραγματικός προσδιορισμός θέσης εμπορικών σημάτων Global Chemicals International Ltd. έγινε κατανοητός σωστά από τα σχόλια των πελατών τους που έγιναν σε 20 έτη γεγονότος εορτασμού τους σε ένα ξενοδοχείο πόλεων στις 25 Νοεμβρίου σε Dhaka. MD. Το Ισλάμ Sirajul, Πρόεδρος της χημικής ένωσης εμπόρων Tongi ένας από τους πελάτες των σφαιρικών χημικών ουσιών που λέονται ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική λύση των σφαιρικών αποσκληρυντικών και δεν είναι εκεί καμία καταγγελία από τους πελάτες. Επίσης πρόσθεσε ότι οι έμποροι που πωλούν το σφαιρικό αποσκληρυντικό είναι ευτυχείς και τώρα φαίνεται ότι το υφαντικό αποσκληρυντικό σημαίνει το σφαιρικό αποσκληρυντικό.
Αυτός ο δημοσιογράφος μιλούσε στους πελάτες που παρευρίσκονται στο γεγονός και οι περισσότεροι από τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα προϊόντα της σφαιρικής χημικής ουσίας. Και αυτός παρέμεινε στο τέλος ως καλύτερη εξήγηση της επιχείρησης Global Chemicals International Ltd. και των προϊόντων τους.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιορτάστε τη 20η επέτειο σφαιρικού με τους πελάτες του Μπανγκλαντές και το σεμινάριο προϊόντων  0
 
Σχήμα 1: Global Chemicals International Ltd. και ομάδα Chem χρώματος Eco σε 20 έτη προγράμματος εορτασμού τους σε Dhaka
 
Οι ειδικές σφαιρικές χημικές ουσίες και το χρώμα Chem αποσκληρυντικών Eco πρακτόρων του Μπανγκλαντές τους γιόρταζαν 20 έτη ολοκλήρωσης της επιχείρησης. Σύμφωνα με το SK Masud Rana, ο διευθυντής του χρώματος Chem Eco, η επιχείρηση πωλεί περισσότερο από 180tons του υφαντικού αποσκληρυντικού το μήνα στο Μπανγκλαντές που καλύπτει για 37% της συνολικής απαίτησης νιφάδων αποσκληρυντικών του Μπανγκλαντές. Με ένα τέτοιο μεγάλο μερίδιο αγοράς η σφαιρική χημική ουσία είναι βεβαίως ο μεγαλύτερος εξαγωγέας νιφάδων αποσκληρυντικών στο Μπανγκλαντές.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιορτάστε τη 20η επέτειο σφαιρικού με τους πελάτες του Μπανγκλαντές και το σεμινάριο προϊόντων  1
 
Σχήμα 2: Jim JW Lau, Πρόεδρος, Global Chemicals International Ltd.
 
Σφαιρικός είναι όχι μόνο μεγαλύτερος στο Μπανγκλαντές αλλά αυτό είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές νιφάδων αποσκληρυντικών στον κόσμο. Η επιχείρηση παράγει περισσότερους από 60.000 τόνους των textilesofteners και των χημικών ουσιών κάθε χρόνο και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Κίνα. Σύμφωνα με την επιχείρηση ο Πρόεδρος Jim JW Lau, η επιχείρηση εξάγει αυτήν την περίοδο τις χημικές ουσίες στις ασιατικές χώρες όπως το Μπανγκλαντές, Καμπότζη, Βιετνάμ, Ινδία, Πακιστάν και επίσης στις ΗΠΑ και το νότο - αμερικανικές χώρες. Εντούτοις 50% των σφαιρικών σφαιρικών χημικών εξαγωγών έρχονται στο Μπανγκλαντές.
 
Όταν Jim ρωτήθηκε εάν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση αγοράς τους στο Μπανγκλαντές είπε ότι είμαστε ευτυχείς αλλά μη ικανοποιημένοι με το. Αν και εξάγουμε πολύ στο Μπανγκλαντές βλέπουμε ακόμα τις τεράστιες αναξιοποίητες ευκαιρίες να αρπάξουμε εδώ. «Wehave γύρω από 50 διαφορετικά προϊόντα αλλά στο Μπανγκλαντές πωλούμε κυρίως 7 προϊόντα. Έτσι βλέπουμε τις ευκαιρίες για τις νέες γραμμές παραγωγής εδώ στο Μπανγκλαντές. Ειδικά για τα αποσκληρυντικά σιλικόνης, για τα οποία οι πελάτες απαιτούν λίγο από την προσοχή και τις διαδικασίες σε λειτουργία. Και γίαυτό προγραμματίζουμε να πάρουμε τους πελάτες του Μπανγκλαντές που προσκαλούν στην Κίνα για να τους εκπαιδεύσουμε στα προϊόντα μας. Προγραμματίζουμε επίσης να αυξήσουμε περισσότερη κατάρτιση τελών πελατών για εκείνες τις σειρές προϊόντων. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αυξανόμαστε στις νιφάδες αποσκληρυντικών και συγχρόνως θέλουμε να εισαγάγουμε έντονα στη σιλικόνη και άλλες υφαντικές σειρές προϊόντων λήξης.» Jim, ο Πρόεδρος των σφαιρικών χημικών ουσιών προστιθέμενων. Ανέφερε ότι από το Φεβρουάριο του 2017 ανοίγουν τις νέες γραμμές παραγωγής για τα αποσκληρυντικά σιλικόνης.
 
Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ρώτησε σήμερα Jim εάν έχουν οποιοδήποτε σχέδιο για τη ρύθμιση των εγκαταστάσεων κατασκευής στο Μπανγκλαντές. Απάντησε ότι τα τοπικά ζητήματα απαίτησης και υποδομής δεν δείχνουν έναν καλό χρόνο να τεθεί η βιομηχανική εγκατάσταση ακόμα. Υπογράμμισε ότι λειτουργούν εδώ για να δημιουργήσουν το καλές εμπορικό σήμα και τη φήμη μαζί με το τοπικό χρώμα Eco πρακτόρων τους για να επεκτείνουν την επιχείρησή τους περαιτέρω. Η κατασκευή στο Μπανγκλαντές θα μπορούσε να είναι μια μακροπρόθεσμη προοπτική που πρόσθεσε.
 
Jim εξέφρασε την ικανοποίησή του πέρα από το τοπικό χρώμα Chem Eco συνεργατών τους λέγοντας, «Masud, έτη πλατών πρακτόρων μας εδώ αρχισμένα μικρά 10. Και με μια σταθερή και ποιοτική αύξηση έφθασε σε αυτό το επίπεδο. Καθορίστηκε κατάλαβε καλά τι θέλουμε και παραδώσαμε αναλόγως. Έχουμε μια καλή αξιόπιστη σχέση.»
 
Όταν ρωτώ-τι θα ήταν το ισχυρότερο μέρος της επιχείρησής του, Jim ανέφερε για τη δύναμή τους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Πρόσθεσε, «επενδύουμε πολύς στην Ε&Α. Μισθώνουμε τους ερευνητές, και έχουμε τις στρατηγικές ερευνητικές συνεργασίες με τα υφαντικά και χημικά πανεπιστήμια. Κάθε μέρα αναπτυσσόμαστε για τα νέα προϊόντα και για τη βελτίωση των υπαρχουσών σειρών μας. » Όταν ρωτιέται για τη μετατόπιση του υφαντικού υλικού από το βαμβάκι προς προκαλούμενο από τον άνθρωπο, είπε ότι υπάρχει μια μετατόπιση αλλά αυτός δεν είναι
όπως το βαμβάκι εξαφανίζεται. «Αισθανόμαστε για να έχουμε την ισχυρή παρουσία στο βαμβάκι που μαλακώνει και επίσης είμαστε έτοιμοι για τη μετατόπιση αγοράς. Αυτή η μετατοπιζόμενη τάση είναι γρηγορότερη στην Κίνα απ'ό, τι στο Μπανγκλαντές. Αλλά σκέφτομαι ότι αυτό θα έρθει επίσης στο Μπανγκλαντές και γίαυτό είμαστε τώρα έτοιμοι με τις νέες γραμμές παραγωγής για τα συνθετικά προϊόντα, και τη συνθετική λήξη υφάσματος μιγμάτων.»

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.