Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Δωμάτιο κατάρτισης εφαρμογής που ολοκληρώνεται
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Δωμάτιο κατάρτισης εφαρμογής που ολοκληρώνεται

2017-07-05

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Δωμάτιο κατάρτισης εφαρμογής που ολοκληρώνεται

Μετά από σχεδόν ένα εξάμηνο σχεδίου, διακόσμηση, σχεδιάγραμμα, το δωμάτιο κατάρτισης εφαρμογής του τμήματος ποιοτικού ελέγχου έχει ολοκληρωθεί τον Ιούλιο και έχει τεθεί στην πρακτική χρήση. Το σχεδιάγραμμα του δωματίου κατάρτισης εφαρμογής είναι συνδυασμένες θεωρία και πρακτική. Έχει το χωριστό λειτουργούν δωμάτιο, την αίθουσα κατάρτισης, το δωμάτιο επίδειξης υφάσματος, το εσωτερικό και εξωτερικό δωμάτιο και την εμπειρία επίδειξης δειγμάτων μοιραμένος τον τοίχο.

Το δωμάτιο κατάρτισης σχεδιάζεται για να επιτρέψει στους πωλητές για να έχει τη βασικές γνώση και τις δεξιότητες που έπρεπε να ολοκληρώσουν την επιχείρηση και να εξασφαλίσουν ότι οι πωλητές είναι ικανοί στην εφαρμογή προϊόντων της επιχείρησης. Εν τω μεταξύ, η κατάρτιση πρόκειται να βελτιώσει τη δυνατότητα μάρκετινγκ των πωλητών, έτσι ώστε μπορούν να είναι επαγγελματικότεροι και αποδοτικοί να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δωμάτιο κατάρτισης εφαρμογής που ολοκληρώνεται  0
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δωμάτιο κατάρτισης εφαρμογής που ολοκληρώνεται  1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.