Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου 20η επέτειος των σφαιρικών χημικών ουσιών
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

20η επέτειος των σφαιρικών χημικών ουσιών

2016-06-12

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου 20η επέτειος των σφαιρικών χημικών ουσιών

Έτος 2016, είναι το 20ο έτος ότι Global Chemicals International Ltd. εισήγαγε την υφαντική βοηθητική βιομηχανία για να επιτύχει την μόνος-παραγωγή και το μάρκετίνγκ του. Μια τελετή έναρξης της σφαιρικής 20ης επετείου διοργανώθηκε στο κτίριο γραφείων, και ολόκληρο το προσωπικό και οι τιμημένοι φιλοξενούμενοι είχαν παρευρεθεί στην τελετή. Στη ζωηρή και χαριτωμένη ατμόσφαιρα της τελετής, ο σφαιρικός ιδρυτής Mr.Leung, CEO Mr.Lau και γενικός διευθυντής Mr.Ko είχε παραδώσει τις θαυμάσιες ομιλίες.

Ήταν να παρουσιάσει που έγινε από Mr.Leung και Mr.Lau που ώθησαν την τελετή σε ένα αποκορύφωμα. Ένα σύνθημα «που ακολουθεί “το σφαιρικό όνειρό μας”» και το σφαιρικό 20ο γλυπτό λογότυπων επετείου μπήκε σε τη θέα. Η σφαιρική ιστορία είκοσι-έτους σύρθηκε έξω, ακριβώς όπως την κουρτίνα σύρθηκε κατά μέρος. Ο σφαιρικοί στόχος και το όνειρο είναι να πραγματοποιηθεί η εσωτερικοποίηση προϊόντων και η παγκοσμιοποίηση εμπορικών σημάτων, και σήμερα, σφαιρικές έχουν προετοιμαστεί για ένα νέο ταξίδι και θα εργαστούν σκληρά για ένα νέο κεφάλαιο!
Ευχαριστίες για την κατοχή σας που αυξάνεστε με σφαιρικό στο μέλλον!
 
 
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.